לןגן

קינוח פצפוצי אורז ושוקולד

מאת: יפית סנקר, פורסם: 09/11/2019 | 15:34
קינוח פצפוצי אורז ושוקולד

תקציר המתכון: קינוח מתוק, קל להכנה ומזכיר את "טעמי"

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס במיקרוגל בפולסים, 200 גרם שוקולד חלב

  2. להבריש תבנית סיליקון בשוקולד המומס (בעזרת מברשת סיליקון), שכל התבנית תהיה מכוסה בשוקולד

  3. מכניסים למקפיא למשך 10 דקות

  4. בינתיים לקחת 2 כוסות פצפוצי אורז עם 2 כפות סילאן ואת יתר השוקולד המומס ולערבב הכל יחד

  5. להוציא את תבנית הסיליקון מהמקפיא ולמלא את שקעי התבנית. לדחוס היטב עם כפית ולהחזיר למקפיא לעוד 10 דקות

  6. להוציא את הקינוח מתבנית הסיליקון ולשמור במקרר

  7. בתאבון !