הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפשיר את האטריות .
להמיס חמאה ולצקת על האטריות להוסיף חצי כוס סוכר ולערבב טוב עם הידיים .
למלא חצי מהכמות בתבניות שקעים .
נמלא כף מתערובת האגוזים והשקדים ומעל נפזר את יתר האטריות .
נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 40 דקות לצבע זהוב.
נכין סירופ - 1 כוס סוכר .
1 כוס מים .
חצי לימון סחוט .
נרתיח נכבה את הגז ונוסיף 2-3 טיפות תמצית מי ורדים .
נקרר את הסירופ ונשפוך על הקדאיף האפוי והחם..