לןגן

קדאיף עם אגוזים ושקדים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 21/08/2018 | 22:48
קדאיף עם אגוזים ושקדים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את האטריות

  2. להמיס חמאה ולצקת על האטריות להוסיף חצי כוס סוכר ולערבב טוב עם הידיים

  3. למלא חצי מהכמות בתבניות שקעים

  4. נמלא כף מתערובת האגוזים והשקדים ומעל נפזר את יתר האטריות

  5. נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 40 דקות לצבע זהוב

  6. נכין סירופ - 1 כוס סוכר

  7. 1 כוס מים

  8. חצי לימון סחוט

  9. נרתיח נכבה את הגז ונוסיף 2-3 טיפות תמצית מי ורדים

  10. נקרר את הסירופ ונשפוך על הקדאיף האפוי והחם.