הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמתכון לקוח מתוך גיליון "טעימות" של עיתון "משפחה"
מתחילים בהכנת המלבי: ממיסים את הקורנפלור במעט מים פושרים..
מחממים בסיר את השמנת, החלב והסוכר..
מוסיפים את הקורנפלור תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה..
מוסיפים את מי הורדים. מערבבים שוב ומסירים מהאש..
מוזגים לכוסות הגשה ומקררים..
מכינים את הסירופ: מבשלים את הסוכר והמים בסיר קטן עד שהסוכר נמס..
מסירים מהאש ומוסיפים את מי הורדים ואת צבע המאכל..
מצננים היטב ויוצקים מעל המלבי הקר. מגישים עם קוקוס טחון ואגוזים קצוצים. בתיאבון!!!.