אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

17,017
צפיות

מלבי עם סירופ אדום

המתכון של
מלבי עם סירופ אדום

המתכון לקוח מתוך גיליון "טעימות" של עיתון "משפחה"

  • קטגוריהקינוחים
  • מספר מנות3 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 3 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים למלבי
  • 1/2 כפית מי ורדים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 וחצי כוסות שמנת מתוקה
  • מצרכים לסירופ
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס מים
  • 1/2 כפית מי ורדים
  • טיפה טיפה צבע מאכל אדום
אופן ההכנה
  • 1

    מתחילים בהכנת המלבי: ממיסים את הקורנפלור במעט מים פושרים..


  • 2

    מחממים בסיר את השמנת, החלב והסוכר..


  • 3

    מוסיפים את הקורנפלור תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה..


  • 4

    מוסיפים את מי הורדים. מערבבים שוב ומסירים מהאש..


  • 5

    מוזגים לכוסות הגשה ומקררים..


  • 6

    מכינים את הסירופ: מבשלים את הסוכר והמים בסיר קטן עד שהסוכר נמס..


  • 7

    מסירים מהאש ומוסיפים את מי הורדים ואת צבע המאכל..


  • 8

    מצננים היטב ויוצקים מעל המלבי הקר. מגישים עם קוקוס טחון ואגוזים קצוצים. בתיאבון!!!.


1

מתחילים בהכנת המלבי: ממיסים את הקורנפלור במעט מים פושרים..


2

מחממים בסיר את השמנת, החלב והסוכר..


3

מוסיפים את הקורנפלור תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה..


4

מוסיפים את מי הורדים. מערבבים שוב ומסירים מהאש..


5

מוזגים לכוסות הגשה ומקררים..


6

מכינים את הסירופ: מבשלים את הסוכר והמים בסיר קטן עד שהסוכר נמס..


7

מסירים מהאש ומוסיפים את מי הורדים ואת צבע המאכל..


8

מצננים היטב ויוצקים מעל המלבי הקר. מגישים עם קוקוס טחון ואגוזים קצוצים. בתיאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים