20 גרם אם העיסה פירורית ניתן להוסיף עוד 20 גר׳ חמאה
למלית
2 כוסות גלידה בטעם שוקולד
2 כוסות גלידת בטעם וניל
0 יחידה * אפשר לגוון בטעמים של הגלידה לפי טעמכם האישי
אופן ההכנה
1
במעבד מזון טוחנים יחד את הביסקוויטים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב לתערובת לחה. מהדקים את התערובת לבסיס ולדפנות התבנית בשכבה דקה ואחידה. מעבירים למקפיא למשך כחצי שעה..
2
x
אם משתמשים בתחתית ביסקוויטים קנויה לא צריך לעשות את השלב הראשון אלא מיד אפשר להתחיל בהרכבה..
3
מוציאים את הגלידות מהמקפיא ונותנים להם בחצי שעה הזו לנוח בחוץ כדי שיגיעו למרקם קרמי אך לא מיימי (אם חם מדי אז ניתן לשים במקרר)..
4
לאחר חצי שעה שופכים את תערובת גלידת השוקולד ומכניסים למקפיא למשך 20 דק׳ ( בשלב זה ניתן להכניס את התערובת השנייה למקרר שלא תהפוך מדי נוזלית)..
5
מוסיפים את הגלידת וניל לעוגה.
ניתן לקשט בשבבי שוקולד/ סירופ שוקולד/ פצפוצי גרנולה וכ״ו...
בתאבון:).
1
במעבד מזון טוחנים יחד את הביסקוויטים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב לתערובת לחה. מהדקים את התערובת לבסיס ולדפנות התבנית בשכבה דקה ואחידה. מעבירים למקפיא למשך כחצי שעה..
2
x
אם משתמשים בתחתית ביסקוויטים קנויה לא צריך לעשות את השלב הראשון אלא מיד אפשר להתחיל בהרכבה..
3
מוציאים את הגלידות מהמקפיא ונותנים להם בחצי שעה הזו לנוח בחוץ כדי שיגיעו למרקם קרמי אך לא מיימי (אם חם מדי אז ניתן לשים במקרר)..
4
לאחר חצי שעה שופכים את תערובת גלידת השוקולד ומכניסים למקפיא למשך 20 דק׳ ( בשלב זה ניתן להכניס את התערובת השנייה למקרר שלא תהפוך מדי נוזלית)..
5
מוסיפים את הגלידת וניל לעוגה.
ניתן לקשט בשבבי שוקולד/ סירופ שוקולד/ פצפוצי גרנולה וכ״ו...
בתאבון:).