אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,978
צפיות

פאי שמש עם תרד וריקוטה

המתכון של
פאי שמש עם תרד וריקוטה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • רכיבים לבצק
  • כפית מלח
  • 400 גרם קמח מנופה
  • שליש כוס שמן זית
  • שלושת רבעי כוס יין לבן יבש
  • רכיבים למילוי
  • כפית מלח
  • כף פירורי לחם
  • 350 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 ביצה
  • 100 גרם גבינת פיצרלה מגורדת
  • 400 גרם עלי תרד חלוטים וקצוצים גס
  • כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת הבצק: מנפים את הקמח לתוך קערה מוסיפים לתוכו את כל המרכבים ומעבדים לבצק אחיד וחלק..


  • 2

    צרים 2 כדורים שווים בגודלם ועוטפים בניילון נצמד. שמים בצד עד לסיום הכנת המלית..


  • 3

    אופן הכנת המילוי: בקערה שמים את גבינת הריקוטה מוסיפים את עלי התרד הקצוצים ומערבבים. מוסיפים את הביצה, וחצי מכמות גבינת הפיצירלה, המלח והפלפל השחור ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..


  • 4

    מרדדים את כדורי הבצק לקוטר של 30 ס"מ כל כדור..


  • 5

    לפני מריחת המילוי מפזרים שכבת פירורי לחם בצורת טבעת בסמוך לקצוות עיגול הבצק כדי למנוע מהמילוי להרטיב את הבצק..


  • 6

    מוסיפים עוד עיגול של פירורי לחם במרכז העיגול הגדול..


  • 7

    מורחים כמות נדיבה של המילוי על המעגל שבו פיזרנו את פירורי הלחם, את שאר המילוי שמים במרכז עיגול הבצק. .


  • 8

    מעל המילוי לפזר את גבינת הפיצירלה שנשאר ולכסות בעיגול הבצק השני..


  • 9

    לאטום את הקצוות במזלג כדי לסגור את הבצק וליצור עיטור יפה. להניח קערה במרכז הבצק, ללחוץ מעט כדי ליצור שקע בין המילוי המרכזי לחיצוני. לחתוך את הבצק ל-21 חלקים שווים, בעובי של 2-3 ס"מ, כשמבצעים את החינוך כמעט עד לקערה. בעדינות רבה מסובבים כל חתיכה בזווית מעט גדולה יותר מ-90 מעלות. אופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות או עד שהבצק משחים..


  • 10

    המראה מקסים והטעם משגע.


1

אופן הכנת הבצק: מנפים את הקמח לתוך קערה מוסיפים לתוכו את כל המרכבים ומעבדים לבצק אחיד וחלק..


2

צרים 2 כדורים שווים בגודלם ועוטפים בניילון נצמד. שמים בצד עד לסיום הכנת המלית..


3

אופן הכנת המילוי: בקערה שמים את גבינת הריקוטה מוסיפים את עלי התרד הקצוצים ומערבבים. מוסיפים את הביצה, וחצי מכמות גבינת הפיצירלה, המלח והפלפל השחור ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..


4

מרדדים את כדורי הבצק לקוטר של 30 ס"מ כל כדור..


5

לפני מריחת המילוי מפזרים שכבת פירורי לחם בצורת טבעת בסמוך לקצוות עיגול הבצק כדי למנוע מהמילוי להרטיב את הבצק..


6

מוסיפים עוד עיגול של פירורי לחם במרכז העיגול הגדול..


7

מורחים כמות נדיבה של המילוי על המעגל שבו פיזרנו את פירורי הלחם, את שאר המילוי שמים במרכז עיגול הבצק. .


8

מעל המילוי לפזר את גבינת הפיצירלה שנשאר ולכסות בעיגול הבצק השני..


9

לאטום את הקצוות במזלג כדי לסגור את הבצק וליצור עיטור יפה. להניח קערה במרכז הבצק, ללחוץ מעט כדי ליצור שקע בין המילוי המרכזי לחיצוני. לחתוך את הבצק ל-21 חלקים שווים, בעובי של 2-3 ס"מ, כשמבצעים את החינוך כמעט עד לקערה. בעדינות רבה מסובבים כל חתיכה בזווית מעט גדולה יותר מ-90 מעלות. אופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות או עד שהבצק משחים..


10

המראה מקסים והטעם משגע.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים