ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
1 שקית ארטישוק קפוא מחולקים לרבעים
-
-
-
-
-
-
2 כוסות ציר הבשר או מים מהברז
אופן ההכנה
-
1
לישלוק את הבשר עים ירק בצל,עלי דפנה,מעט פלפל אנגלי ומעט כרכום.
-
2
לקרר .וליפרוס רק שהוא קר.
-
3
לחלוט את ראשי הארטישוק במים חמים ל10 דקות, לישטוף וליפרוס..
-
4
לשים בסיר 4 כפות שמן לחמם.
-
5
לתבל עים כול התבלינים ולערבב..
-
6
להוסיף את פרוסות בשר..
-
7
להישתמש בציר הבשר לבישול כ2 כוסות .להוסיף מעל הבשר...
-
8
שזה רותח להוסיף את הראשים של הארטישוק..
-
9
להנמיך להבה ולבשל עד צימצום הנוזלים...
-
10
בהצלחה אורה..🌹🌹🌹.
1
לישלוק את הבשר עים ירק בצל,עלי דפנה,מעט פלפל אנגלי ומעט כרכום.
2
לקרר .וליפרוס רק שהוא קר.
3
לחלוט את ראשי הארטישוק במים חמים ל10 דקות, לישטוף וליפרוס..
4
לשים בסיר 4 כפות שמן לחמם.
5
לתבל עים כול התבלינים ולערבב..
6
להוסיף את פרוסות בשר..
7
להישתמש בציר הבשר לבישול כ2 כוסות .להוסיף מעל הבשר...
8
שזה רותח להוסיף את הראשים של הארטישוק..
9
להנמיך להבה ולבשל עד צימצום הנוזלים...
10
בהצלחה אורה..🌹🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים