ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 כפית קטנה פלפל שחור גרוס
-
-
-
פירורי לחם עם שומשום לציפוי
-
אופן ההכנה
-
1
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, מסננים ומועכים לפירה חלק..
-
2
2. מוסיפים לפירה את הבצלים המטוגנים, אבקת המרק והפלפל השחור, ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה..
-
3
3. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל של כדור פינג פונג..
-
4
4. מצפים כל כדור קודם כל בקמח, לאחר מכן בביצה, ולבסוף בפירורי לחם..
-
5
5. מחממים שמן עמוק או חצי עמוק במחבת ומטגנים את הכדורים עד שהם זהובים מכל הצדדים..
-
6
6. מניחים על נייר סופג ומגישים חם..
1
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, מסננים ומועכים לפירה חלק..
2
2. מוסיפים לפירה את הבצלים המטוגנים, אבקת המרק והפלפל השחור, ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה..
3
3. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל של כדור פינג פונג..
4
4. מצפים כל כדור קודם כל בקמח, לאחר מכן בביצה, ולבסוף בפירורי לחם..
5
5. מחממים שמן עמוק או חצי עמוק במחבת ומטגנים את הכדורים עד שהם זהובים מכל הצדדים..
6
6. מניחים על נייר סופג ומגישים חם..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים