אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

16
צפיות

מרק מנגולד חמצמץ

המתכון של
מרק מנגולד חמצמץ

מרק מעניין, אני אוהבת חמוץ

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חבילת מנגולד
  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 3-4 שיני שום
  • 2 גבעולי סלרי (כרפס)
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 גזר
  • 3 ליטר מים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות אבקת מרק
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כמון
  • 3-4 לימונים סחוטים
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים את הבצל, שום, כרפס, תפוח אדמה וגזר לקוביות.


  • 2

    את המנגולד שוטפים הייטב במים וחותכים לקוביות.


  • 3

    שמים בסיר שמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הכרפס, תפוח אדמה וגזר וממשיכים לטגן, מוסיפים את השום ומטגנים..


  • 4

    מוסיפים את המנגולד ומטגנים 2 דקות, מוסיפים את המים והתבלינים..


  • 5

    סוחטים את הלימונים, מוסיפים בהדרגה להחלטת רמת החמיצות הרצוייה.


  • 6

    מבשלים כחצי שעה עד שעה.


1

חותכים את הבצל, שום, כרפס, תפוח אדמה וגזר לקוביות.


2

את המנגולד שוטפים הייטב במים וחותכים לקוביות.


3

שמים בסיר שמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הכרפס, תפוח אדמה וגזר וממשיכים לטגן, מוסיפים את השום ומטגנים..


4

מוסיפים את המנגולד ומטגנים 2 דקות, מוסיפים את המים והתבלינים..


5

סוחטים את הלימונים, מוסיפים בהדרגה להחלטת רמת החמיצות הרצוייה.


6

מבשלים כחצי שעה עד שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים