ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ללוש היטב את כל החומרים.
-
2
מתקבל בצק פירורי וזה בסדר.
-
3
לחלק את הבצק ל4 .
-
4
שימו לבבבב השתמשתי בכוס חדפ רגילה. .
-
5
וגם חובה לרדד עם 2 ניירות אפיה אחד מתחת ואחד מעל .
-
6
להוציא את הנייר העליון למרוח ממרח תמרים ולגלגל בזהירות תוך כדי הידוק הנייר לבצק שלב אחרי שלב מהדקים את הנייר מוצאים מעט ועושים קיפול וככה עד שמסיימים לגלגל .
-
7
לאפות על 180 בערך 13 דקות פלוס מינוס..
-
8
בתאבון חברים. .
1
ללוש היטב את כל החומרים.
2
מתקבל בצק פירורי וזה בסדר.
3
לחלק את הבצק ל4 .
4
שימו לבבבב השתמשתי בכוס חדפ רגילה. .
5
וגם חובה לרדד עם 2 ניירות אפיה אחד מתחת ואחד מעל .
6
להוציא את הנייר העליון למרוח ממרח תמרים ולגלגל בזהירות תוך כדי הידוק הנייר לבצק שלב אחרי שלב מהדקים את הנייר מוצאים מעט ועושים קיפול וככה עד שמסיימים לגלגל .
7
לאפות על 180 בערך 13 דקות פלוס מינוס..
8
בתאבון חברים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים