אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

49
צפיות

פריכיות קוואקר עם פירות יבשים

המתכון של
פריכיות  קוואקר  עם פירות יבשים

הפריכיות עדינות בטעם. קרספיות מבחוץ טעים עם כוס תה חם / שוקולית. מה טוב בחורף מזה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 כוס חמאה מומסת
  • 2/3 כוס חלב שקדים
  • 1 כוס סוכר דמררה יבש
  • 1 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית קינמון
  • 2 חופני שומשום
  • 2 כוסות קמח ניפלאות
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 100 גרם אגוזי מלך קלוי קצוץ
  • כוס פירות יבשים קצוץ
  • 4 כוסות פתיתי קוואקר/שיבולת שועל
אופן ההכנה
  • 1

    למיקסר.


  • 2

    מכניסים חמאה מומסת. קינמון. חלב שקדים. סוכר חום ומערבבים. .


  • 3

    את אגוז מוסקט.ביצים. שומשום. פירות יבשים. מערבבים ולבסוף .


  • 4

    קמח ואפיה מערבבים ואחר מוסיפים קואקר ומערבבים מעט.


  • 5

    מעבירים לתבנית תנור מרופדת. ומהדקים בעזרת ידיים מעט רטובות .


  • 6

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. אפיה מ-20 עד 30 דקות .


  • 7

    מוצאים וחותכים בסכין חדה לקוביות .


1

למיקסר.


2

מכניסים חמאה מומסת. קינמון. חלב שקדים. סוכר חום ומערבבים. .


3

את אגוז מוסקט.ביצים. שומשום. פירות יבשים. מערבבים ולבסוף .


4

קמח ואפיה מערבבים ואחר מוסיפים קואקר ומערבבים מעט.


5

מעבירים לתבנית תנור מרופדת. ומהדקים בעזרת ידיים מעט רטובות .


6

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. אפיה מ-20 עד 30 דקות .


7

מוצאים וחותכים בסכין חדה לקוביות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים