ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1אצבעות דג סלומון בציפוי פריך
-
-
500 גרם פילה דג סלומון ללא עור
-
-
-
-
-
-
-
-
פירורי לחם מוזהבים מעורב עם תבלין פילדלפיה ו שומשום
אופן ההכנה
-
1
1)מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים.
-
2
מעבדים עד שמתקבלת בלילה אחידה..
-
3
מוסיפים מלח פלפל שחור לפי הטעם .
-
4
2)מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בצורת אצבעות. .
-
5
ומעבירים להקפאה לשעה עד התייצבות .
-
6
3) טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
1
1)מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים.
2
מעבדים עד שמתקבלת בלילה אחידה..
3
מוסיפים מלח פלפל שחור לפי הטעם .
4
2)מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בצורת אצבעות. .
5
ומעבירים להקפאה לשעה עד התייצבות .
6
3) טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים