ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף את הבצים עם הסוכר.
-
2
במשך 6 דקות.
-
3
להאט את מהירות המיקסר להוסיף.
-
4
את השמן בזיגוג ואת התפוזים.
-
5
ואת שאר המצרכים.
-
6
לקפל פנימה את הסוכריות .
-
7
ולהעביר את הבלילה למנג׳טים.
-
8
בנוניים להכניס לתנור ל 170 מעלות ל 20 דקות.
1
להקציף את הבצים עם הסוכר.
2
במשך 6 דקות.
3
להאט את מהירות המיקסר להוסיף.
4
את השמן בזיגוג ואת התפוזים.
5
ואת שאר המצרכים.
6
לקפל פנימה את הסוכריות .
7
ולהעביר את הבלילה למנג׳טים.
8
בנוניים להכניס לתנור ל 170 מעלות ל 20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים