אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

634
צפיות

סושי ביתי הכי טעים שיש

המתכון של
סושי ביתי הכי טעים שיש

סושי ביתי טעים ביותר

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • סלומון מעושן
  • אורז עגול
  • אצות
  • ירקות שאוהבים
  • אכוקדו/מלפפון/גזר/בטטה בתנור.
  • רטב טריאקי
  • שומשום קלוי
אופן ההכנה
  • 0

    מבשלים את האורז על פי ההוראות-חובה אורז עגול( האורז אמור לצאת דביקי ולא "אחד אחד" כמו שאנו רגילים)..


  • 1

    מניחים את האצה.


  • 2

    על האצה שכבה של אורז בעובי 1 סנטימטר.


  • 3

    באמצע האצה מסדרים לרוחב את הירקות שאוהבים.


  • 4

    ומגלגלים לרולדה.


  • 5

    מהדקים היטב היטב שיהיה הדוק ולא יתפרק.


  • 6

    מניחים על הסושי חתיכה של סלומון מעושן(נמכרים בכל מכולת בשקיות וואקום) אני מעדיפה את המעושן כי הוא פרוס דק.


  • 7

    מזלפים רוטב טריאקי .


  • 8

    מפזרים שומשום ( לפני כן יש לקלות את השומשום על מחבת בלי שמן, כמו שהוא עד שהוא מתפצפץ כמו פופקורן) אל תוותרו על זה!!! מוסיף טעם משגעעע...


  • 9

    תהנו 🤗.


0

מבשלים את האורז על פי ההוראות-חובה אורז עגול( האורז אמור לצאת דביקי ולא "אחד אחד" כמו שאנו רגילים)..


1

מניחים את האצה.


2

על האצה שכבה של אורז בעובי 1 סנטימטר.


3

באמצע האצה מסדרים לרוחב את הירקות שאוהבים.


4

ומגלגלים לרולדה.


5

מהדקים היטב היטב שיהיה הדוק ולא יתפרק.


6

מניחים על הסושי חתיכה של סלומון מעושן(נמכרים בכל מכולת בשקיות וואקום) אני מעדיפה את המעושן כי הוא פרוס דק.


7

מזלפים רוטב טריאקי .


8

מפזרים שומשום ( לפני כן יש לקלות את השומשום על מחבת בלי שמן, כמו שהוא עד שהוא מתפצפץ כמו פופקורן) אל תוותרו על זה!!! מוסיף טעם משגעעע...


9

תהנו 🤗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים