אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

409
צפיות

מפרום תפוחי אדמה

המתכון של
מפרום תפוחי אדמה

מפרום אגדי של אחותי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • תפוחי אדמה
  • אפשר גם חצילים/קישואים...
  • עוף טחון - אפשר לשלב חצי בשר טחון גם
  • בצל מגורד
  • רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל
  • אבקת מרק
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שום קצוץ
  • סלרי קצוץ
  • פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  • 0

    לשים בקערה את העוף והבשר הטחון, כפית רסק, פטרוזיליה שום סלרי ובצל קצוצים דק דק, מלח פלפל ופפריקה אדומה - ללוש היטב יחד.


  • 1

    לקלף תפוחי אדמה ולחצות לחצי לאורכן.


  • 2

    כל חצי - לפתוח באמצע לא עד הסוף, שהקצה יישאר מחובר.


  • 3

    לשים תפוחי האמה בקערת מים עם מעט חומץ ומלח לחצי שעה שיתרככו מעט ואז לייבש במסננת.


  • 4

    למלא כל חצי תפוח אדמה בעיסה של העוף.


  • 5

    לטבול כל חצי תפוח אדמה בקמח כל המסביב ואז בביצה ולטכן משני הצדדים.


  • 6

    בסיר רחב ולא עמוק בנתיים לטגן בצל דק, להוס.


  • 7

    יף פפריקה מתוקה, כפית רסק, כפית סוכר, כפית אבקת מרק, מעט סלרי ושום קצוצים, חצי כפית קינמון ולערבב כדקה לפתיחת טעמי התבלינים ומיד להוסיף מים ולערבב..


  • 8

    כל תפוח אדמה שסיימנו לטגן - להניח יפה בסיר..


  • 9

    לבשל הכל על אש נמוכה למשך שעה/שעה וחצי.


  • 10

    לטעום בין לבין ולשפר טעמים.


  • 11

    בתאבון.


0

לשים בקערה את העוף והבשר הטחון, כפית רסק, פטרוזיליה שום סלרי ובצל קצוצים דק דק, מלח פלפל ופפריקה אדומה - ללוש היטב יחד.


1

לקלף תפוחי אדמה ולחצות לחצי לאורכן.


2

כל חצי - לפתוח באמצע לא עד הסוף, שהקצה יישאר מחובר.


3

לשים תפוחי האמה בקערת מים עם מעט חומץ ומלח לחצי שעה שיתרככו מעט ואז לייבש במסננת.


4

למלא כל חצי תפוח אדמה בעיסה של העוף.


5

לטבול כל חצי תפוח אדמה בקמח כל המסביב ואז בביצה ולטכן משני הצדדים.


6

בסיר רחב ולא עמוק בנתיים לטגן בצל דק, להוס.


7

יף פפריקה מתוקה, כפית רסק, כפית סוכר, כפית אבקת מרק, מעט סלרי ושום קצוצים, חצי כפית קינמון ולערבב כדקה לפתיחת טעמי התבלינים ומיד להוסיף מים ולערבב..


8

כל תפוח אדמה שסיימנו לטגן - להניח יפה בסיר..


9

לבשל הכל על אש נמוכה למשך שעה/שעה וחצי.


10

לטעום בין לבין ולשפר טעמים.


11

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים