ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
לשים בקערה לפי סדר המרכיבים.
-
1
לערבב הכל עד שיוצא בצק נעים ורך.
-
2
בהתחלה הבצק מתפוררר. ככל שנלוש יותר כך הבצק יתגבש יותר.
-
3
אחרי שהבצק התגבש לחלוטין, מקמחים משטח עבודה היטב.
-
4
מרדדים את הבצק על המשטח עם הקמח (לא דק מדי).
-
5
להכין צורות מהבצק.
-
6
לאפות בחום 200 מעלות בתנור 5 דקות.
-
7
להוציא ובתאבון (:.
0
לשים בקערה לפי סדר המרכיבים.
1
לערבב הכל עד שיוצא בצק נעים ורך.
2
בהתחלה הבצק מתפוררר. ככל שנלוש יותר כך הבצק יתגבש יותר.
3
אחרי שהבצק התגבש לחלוטין, מקמחים משטח עבודה היטב.
4
מרדדים את הבצק על המשטח עם הקמח (לא דק מדי).
5
להכין צורות מהבצק.
6
לאפות בחום 200 מעלות בתנור 5 דקות.
7
להוציא ובתאבון (:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים