קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד לשקיפות. מוסיפים מעט מאוד מים כדי שלא יישרף. מוסיפים פנימה את הכורכום ואת הירקות שטופים וחתוכים לקוביות.את גבעולי הסלרי והעלים ממלאים מים בגובה הירקות . .
1
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מתבלים בפלפל ובמלח. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד לבישול מלא של הירקות. .
2
לקראת סיום הבישול מוסיפים את הירק הקצוץ דק ומבשלים כ10 דקות נוספות. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.
0
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד לשקיפות. מוסיפים מעט מאוד מים כדי שלא יישרף. מוסיפים פנימה את הכורכום ואת הירקות שטופים וחתוכים לקוביות.את גבעולי הסלרי והעלים ממלאים מים בגובה הירקות . .
1
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מתבלים בפלפל ובמלח. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד לבישול מלא של הירקות. .
2
לקראת סיום הבישול מוסיפים את הירק הקצוץ דק ומבשלים כ10 דקות נוספות. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.