אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

989
צפיות

מגולגלות בצורת סהרון במילוי שוקולד ואגוזים

המתכון של
מגולגלות  בצורת סהרון במילוי שוקולד ואגוזים

יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח(חד פעמי קר)
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • ללוש הכל לבצק אחיד
  • מלית….
  • חצי קופסת ממרח צו'קטה
  • 3 כפות אגוזים טחונים
  • לערבב ביחד
אופן ההכנה
  • 0

    הכנת העוגיות….


  • 1

    לרדד את הבצק.


  • 2

    לקרוץ עיגולים.


  • 3

    למרוח עם סכין בצידו העליון.


  • 4

    של העיגול מהמלית.


  • 5

    לגלגל עד חצי עיגול.


  • 6

    בסכין חותכים רצועות.


  • 7

    בחצי השני של העיגול.


  • 8

    ממשיכים לגלגל את הבצק.


  • 9

    לקפל לצורת סהרון.


  • 10

    לשים בתבנית על דף אפיה.


  • 11

    כך מכינים את שאר העוגיות.


  • 12

    נ.ב.


  • 13

    נשאר לי.


  • 14

    קצת ממרח תמרים.


  • 15

    עם אגוזים מאפיה קודמת.


  • 16

    רידדתי בצק.


  • 17

    מילאתי מהמלית.


  • 18

    גלגלתי לרולדה.


  • 19

    חתכתי בסכין.


  • 20

    ושמתי בתבנית על דף אפיה.


  • 21

    180 מעלות.


  • 22

    20/30 דקות.


  • 23

    כשמצטננים בוזקים.


  • 24

    אבקת סוכר.


  • 25

    .


  • 26

    מגולגלות בצורת סהרון במילוי שוקולד ואגוזים_מתכון של יפה וקס-ברקו.


0

הכנת העוגיות….


1

לרדד את הבצק.


2

לקרוץ עיגולים.


3

למרוח עם סכין בצידו העליון.


4

של העיגול מהמלית.


5

לגלגל עד חצי עיגול.


6

בסכין חותכים רצועות.


7

בחצי השני של העיגול.


8

ממשיכים לגלגל את הבצק.


9

לקפל לצורת סהרון.


10

לשים בתבנית על דף אפיה.


11

כך מכינים את שאר העוגיות.


12

נ.ב.


13

נשאר לי.


14

קצת ממרח תמרים.


15

עם אגוזים מאפיה קודמת.


16

רידדתי בצק.


17

מילאתי מהמלית.


18

גלגלתי לרולדה.


19

חתכתי בסכין.


20

ושמתי בתבנית על דף אפיה.


21

180 מעלות.


22

20/30 דקות.


23

כשמצטננים בוזקים.


24

אבקת סוכר.


25

.


26

מגולגלות בצורת סהרון במילוי שוקולד ואגוזים_מתכון של יפה וקס-ברקו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים