ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
חותכים את הגמבה ואת העגבניות לעיגול
מתחילים לטגן אותם בשמן , מוסיפים פלפל חריף שחתוך לחצאים . .
-
1
את הדג שמים ב- רבע כוס + פפריקה אדומה ומלח עם קצת מתערובת העלים ..
-
2
מוסיפים שמן ופותחים תבלינים פפריקה אדומה 2 כפות גדושות בערך תראו לפי העין , כף מרק עוף , מלח וקצת מהפטרוזיליה והכוסברה חתוכים ..
-
3
נותנים לזה שתי דקות . ונוסיף גם את השאטה ..
-
4
נוסיף גרגירי חומוס אני מוסיפה קפוא נותנים לזה כמה דקות קלות והמים.
-
5
של החומוס נפתחים בסיר ..
-
6
נוסיף את הדגים ונראה אם צריך עוד מים אני לרוב לא מוסיפה כי יוצא מהחומוס וזה הסוד שלי . שמים מעל את העלים שנשארו לנו ושמים רוטב על הדגים שלנו ..
-
7
דקה של רתיחה ואז 20 דקות על להבה נמוכה . מוכן לכם המעדן של שבת ❤️.
0
חותכים את הגמבה ואת העגבניות לעיגול
מתחילים לטגן אותם בשמן , מוסיפים פלפל חריף שחתוך לחצאים . .
1
את הדג שמים ב- רבע כוס + פפריקה אדומה ומלח עם קצת מתערובת העלים ..
2
מוסיפים שמן ופותחים תבלינים פפריקה אדומה 2 כפות גדושות בערך תראו לפי העין , כף מרק עוף , מלח וקצת מהפטרוזיליה והכוסברה חתוכים ..
3
נותנים לזה שתי דקות . ונוסיף גם את השאטה ..
4
נוסיף גרגירי חומוס אני מוסיפה קפוא נותנים לזה כמה דקות קלות והמים.
5
של החומוס נפתחים בסיר ..
6
נוסיף את הדגים ונראה אם צריך עוד מים אני לרוב לא מוסיפה כי יוצא מהחומוס וזה הסוד שלי . שמים מעל את העלים שנשארו לנו ושמים רוטב על הדגים שלנו ..
7
דקה של רתיחה ואז 20 דקות על להבה נמוכה . מוכן לכם המעדן של שבת ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים