ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מלית.
-
2
מערבבים.
-
3
1/4 קופסא שוקולד צו'קטה.
-
4
3 כפות קוקוס.
-
5
2 כפות אגוזי מלך טחונים.
-
6
מרדדים את הבצק.
-
7
קורצים ריבועים /עיגולים.
-
8
שמים מהמלית ומגלגלים.
-
9
אפשר להכין רולדה.
-
10
לשים מהמילוי ולגלגל.
-
11
מסמנים בסכין.
-
12
ברולדה למעלה.
-
13
אחרי האפיה חותכים.
-
14
עד הסוף באותו מקום.
-
15
180 מעלות.
-
16
25/30 דקות.
-
17
נ.ב.
-
18
כשמצטננים בוזקים.
-
19
אבקת סוכר.
1
מלית.
2
מערבבים.
3
1/4 קופסא שוקולד צו'קטה.
4
3 כפות קוקוס.
5
2 כפות אגוזי מלך טחונים.
6
מרדדים את הבצק.
7
קורצים ריבועים /עיגולים.
8
שמים מהמלית ומגלגלים.
9
אפשר להכין רולדה.
10
לשים מהמילוי ולגלגל.
11
מסמנים בסכין.
12
ברולדה למעלה.
13
אחרי האפיה חותכים.
14
עד הסוף באותו מקום.
15
180 מעלות.
16
25/30 דקות.
17
נ.ב.
18
כשמצטננים בוזקים.
19
אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים