ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילת בצק פילאס טורכי מופשר לילה לפני במקרר ( אני השתמשתי במעדנות)
-
מרכיבים למילוי מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במחבת רחבה נטגן את הבצל עד להזהבה...נוסיף את הכורכום והפפריקה נערבב לפתיחת תבלינים..נוסיף את הבשר טחון(טיפ לפורר את הבשר בקערה ואז להוסיף למחבת ) .
-
2
נוסיף את שאר המרכיבים ונערבב עם מזלג להבה בינונית עד שהבשר משנה את צבעו ואין יותר נוזלים.לקרר לטמפרטורת החדר..
-
3
נפתח את הבצק פילאס לאורכו.
-
4
נחצה אותו לשניים.
-
5
על כל פס נניח מהמלוי בקצה הבצק לאורכו..נגלגל לרולדה .
-
6
ניצור צורת שבלול ונניח על תבנית תנור (או עגולה) במרכז.
-
7
את הרולדה השנייה שהכנו נכרוך על השבלול שהכנו וכך יוצא לכם שבלול ענק ! .
-
8
הבצק פילאס נמתך בקלות והוא יותר דק מבצק עלים רגיל .
-
9
נבריש ביצה ושומשום.
-
10
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .
-
11
בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
-
12
הערה פילאס זה לא פילו ! שלא תתבלבלו מוכרים בכל רשתות המזון .
1
במחבת רחבה נטגן את הבצל עד להזהבה...נוסיף את הכורכום והפפריקה נערבב לפתיחת תבלינים..נוסיף את הבשר טחון(טיפ לפורר את הבשר בקערה ואז להוסיף למחבת ) .
2
נוסיף את שאר המרכיבים ונערבב עם מזלג להבה בינונית עד שהבשר משנה את צבעו ואין יותר נוזלים.לקרר לטמפרטורת החדר..
3
נפתח את הבצק פילאס לאורכו.
4
נחצה אותו לשניים.
5
על כל פס נניח מהמלוי בקצה הבצק לאורכו..נגלגל לרולדה .
6
ניצור צורת שבלול ונניח על תבנית תנור (או עגולה) במרכז.
7
את הרולדה השנייה שהכנו נכרוך על השבלול שהכנו וכך יוצא לכם שבלול ענק ! .
8
הבצק פילאס נמתך בקלות והוא יותר דק מבצק עלים רגיל .
9
נבריש ביצה ושומשום.
10
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .
11
בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
12
הערה פילאס זה לא פילו ! שלא תתבלבלו מוכרים בכל רשתות המזון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים