ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם מעט כורכום.
-
2
לחתוך את החזה עוף קצוץ קצוץ ככל האפשר ולהוסיף.
-
3
לחתוך את התפוחי אדמה קצוץ ולהוסיף.
-
4
לתבל עם התבלינים הנל.
-
5
לסגור את המחבת .
-
6
לערבב כל רבע שעה על להבה נמוכה .
-
7
בתאבון!.
1
לטגן את הבצל עם מעט כורכום.
2
לחתוך את החזה עוף קצוץ קצוץ ככל האפשר ולהוסיף.
3
לחתוך את התפוחי אדמה קצוץ ולהוסיף.
4
לתבל עם התבלינים הנל.
5
לסגור את המחבת .
6
לערבב כל רבע שעה על להבה נמוכה .
7
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים