אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

553
צפיות

ביסקוטים לפסח

המתכון של
ביסקוטים לפסח

תכפילו כמויות יוצא תבנית אחת מכמות אני גיוונתי בתוספות

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 כוס שמן
  • 1+1/2 כוס קמח תפו׳א
  • 170 גר׳ שקדים גרוסים גס
  • 1 כוס שוקולד צ’יפס או אגוזים אחרים במקום שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב הייטב.


  • 2

    למזוג לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפיה .


  • 3

    לאפות בחום 180 מעלות למשך חצי שעה .


  • 4

    לקרר היטב עדיף לילה .


  • 5

    לפרוס לפרוסות דקות ככל האפשר.


  • 6

    לסדר על תבנית .


  • 7

    ולאפות בחום 150 מעלות לעוד 20 דקות ליבוש .


1

לערבב הייטב.


2

למזוג לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפיה .


3

לאפות בחום 180 מעלות למשך חצי שעה .


4

לקרר היטב עדיף לילה .


5

לפרוס לפרוסות דקות ככל האפשר.


6

לסדר על תבנית .


7

ולאפות בחום 150 מעלות לעוד 20 דקות ליבוש .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים