ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל המצרכים חוץ מהמלח בסוף.
-
2
מתפיחים בתנור חמים.
-
3
מחלקים את הבצק ל6 חלקים .
-
4
לרדד כל חלק למלבן.
-
5
למרוח את המלית ומגלגלים לרולדה.
-
6
חותכים את הרולדה לחלקים קטנים (לשושנים קטנים) .
-
7
לטבול כל חלק עם סוכר רק צד אחד ומניחים בתבנית.
-
8
מחממים את התנור לחום 180 מעלות לא טורבו.
1
מערבבים את כל המצרכים חוץ מהמלח בסוף.
2
מתפיחים בתנור חמים.
3
מחלקים את הבצק ל6 חלקים .
4
לרדד כל חלק למלבן.
5
למרוח את המלית ומגלגלים לרולדה.
6
חותכים את הרולדה לחלקים קטנים (לשושנים קטנים) .
7
לטבול כל חלק עם סוכר רק צד אחד ומניחים בתבנית.
8
מחממים את התנור לחום 180 מעלות לא טורבו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים