ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים.
-
2
לחתוך גס את הבצל.
-
3
בקערה לתבל במלח ופפריקה ולערבב.
-
4
ליצוק רבע כוס מים בסיר הלחץ.
-
5
להוסיף את תוכן הקערה.
-
6
לסגור את סיר הלחץ ומרגע שהשופציק עולה.
-
7
לבשל 7 דקות בדיוק בדיוק אחרת נשרף.
1
לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים.
2
לחתוך גס את הבצל.
3
בקערה לתבל במלח ופפריקה ולערבב.
4
ליצוק רבע כוס מים בסיר הלחץ.
5
להוסיף את תוכן הקערה.
6
לסגור את סיר הלחץ ומרגע שהשופציק עולה.
7
לבשל 7 דקות בדיוק בדיוק אחרת נשרף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים