חצי קופסא רוטב פסטה מוכן של פרי אור או יכין או רסק רגיל
מלח
רבע כפית כמון
כפית פפריקה
מעט פלפל שחור
חצי כפית סוכר
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1
ראשית נחמם את השמן בסיר עם השום ...נוסיף את הפפריקה והרוטב פסטה ( או רסק רגיל) ..נערבב לפתיחת תבלינים ...נוסיף את שאר התבלינים למעט הסוכר ...נוסיף את המים ונביא לרתיחה ...כעת נגלגל קציצות קטנות ...לא השתמשתי בכל הבשר טחון כי הכנתי סיר קטן ..ניתן להקפיא את הבשר שנותר ...נרתיח את הקציצות ובנתיים נרתיח סיר עם מים עם מעט שמן ומלח כמו לספגטי...ברגע שמבעבע נוסיף את הכוס פתיתים ל 7 דקות בערך ונסנן במסננת ....
2
כעת נוסיף את הסוכר לרוטב קציצות הסוכר נועד לנטרל חמיצות מרוטב העגבניות...את הקציצות יש לבשל כ 20 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את הפתיתים לסיר הקציצות נערבב עד להטמעה ונכבה ! .
3
הילדים עפים על זה ❤.
1
ראשית נחמם את השמן בסיר עם השום ...נוסיף את הפפריקה והרוטב פסטה ( או רסק רגיל) ..נערבב לפתיחת תבלינים ...נוסיף את שאר התבלינים למעט הסוכר ...נוסיף את המים ונביא לרתיחה ...כעת נגלגל קציצות קטנות ...לא השתמשתי בכל הבשר טחון כי הכנתי סיר קטן ..ניתן להקפיא את הבשר שנותר ...נרתיח את הקציצות ובנתיים נרתיח סיר עם מים עם מעט שמן ומלח כמו לספגטי...ברגע שמבעבע נוסיף את הכוס פתיתים ל 7 דקות בערך ונסנן במסננת ....
2
כעת נוסיף את הסוכר לרוטב קציצות הסוכר נועד לנטרל חמיצות מרוטב העגבניות...את הקציצות יש לבשל כ 20 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את הפתיתים לסיר הקציצות נערבב עד להטמעה ונכבה ! .