ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
בצק פריך מלוח של מעדנות מופשר לפי הוראות
-
-
-
-
-
-
-
1 בטטה מרוסקת למחית מתובלת במלח פילפל
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
חריד פיטריות .
-
2
לטגן בצל עד להשחמה .
-
3
להוסיף פיטריות לטגן 3-4 דקות.
-
4
(להשאיר כמה ללא טיגון לקישוט הקיש ).
-
5
לתבל מלח ופילפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
-
6
להוסיף שמנת לבישול לערבב לבלילה לא סמיכה מדי להוסיף ביצים טרופות .
-
7
ולאחד טוב .
-
8
לרדד מעט את הבצק .
-
9
ולהשטיח עג׳ תבנית פאי בקוטר 26/28.
-
10
למזוגאת הבלילה ולאפות בחום בינוני עד להזהבה יפה .
-
11
לקיש בטטה .
-
12
לבשל את הבטטה למעוך למחית לתבל במלח פילפל ושום כתוש.
-
13
לערבב שמנת לבישול לרוטב עבה וסמיך אבל לא יותר מדי להוסיף ביצה לערבב .
-
14
למזוג עג׳ בצק שהשטחנו על תבנית פאי .
-
15
לקשט בפרוסות בטטה .
-
16
ולאפות עד להזהבה יפה כמו בקיש פיטריות .
1
חריד פיטריות .
2
לטגן בצל עד להשחמה .
3
להוסיף פיטריות לטגן 3-4 דקות.
4
(להשאיר כמה ללא טיגון לקישוט הקיש ).
5
לתבל מלח ופילפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
6
להוסיף שמנת לבישול לערבב לבלילה לא סמיכה מדי להוסיף ביצים טרופות .
7
ולאחד טוב .
8
לרדד מעט את הבצק .
9
ולהשטיח עג׳ תבנית פאי בקוטר 26/28.
10
למזוגאת הבלילה ולאפות בחום בינוני עד להזהבה יפה .
11
לקיש בטטה .
12
לבשל את הבטטה למעוך למחית לתבל במלח פילפל ושום כתוש.
13
לערבב שמנת לבישול לרוטב עבה וסמיך אבל לא יותר מדי להוסיף ביצה לערבב .
14
למזוג עג׳ בצק שהשטחנו על תבנית פאי .
15
לקשט בפרוסות בטטה .
16
ולאפות עד להזהבה יפה כמו בקיש פיטריות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים