הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים את כל החומרים בקערה (המלח רק לאחר כמה דקות) מכינים בצק רך ונעים, אם הוא דביק משחררים עם טבילת הידיים בצלחת מים, מכסים ונותנים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
מחממים שמן, בתוך השמן שמים חתיכה קטנה של גזר (כדי שהספינג' לא יהיה ספוג בשמן).
לאחר שהשמן רותח מנמיכים מעט את האש, לוקחים כדור של בצק ופותחים אותו באמצע כמו חישוק, שמים בשמן והופכים עד שזה הופך להיות שחום, לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר על כולם.