ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לסנן קופסת תירס ופטריות..
-
2
לחתוך מלפפונים וגמבה לקוביות קטנות..
-
3
לקצוץ חופן שמיר דק דק..
-
4
לערבב את כל המרכבים ולתבל במלח ופילפל שחור..
-
5
*או להוסיף 2 כפות מיונז.
-
6
*או שמן, חומץ, מיץ לימון.
1
לסנן קופסת תירס ופטריות..
2
לחתוך מלפפונים וגמבה לקוביות קטנות..
3
לקצוץ חופן שמיר דק דק..
4
לערבב את כל המרכבים ולתבל במלח ופילפל שחור..
5
*או להוסיף 2 כפות מיונז.
6
*או שמן, חומץ, מיץ לימון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים