הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש לפחות 10 דקות .
הבצק צריך להכפיל את עצמו.
להכין בנתיים את רוטב העגבניות.
לגרד שבע עגבניות ליקצוץ שתי בצלים.
ולטגן במחבת להוסיף כף פפריקה פילפל ומלח בסוף להוסיף שתי כפות רסק הבצק מוכן אפשר לשטח על כל התבנית ולהוסיף את המילוי או ליפתוח לגודל של פיתה ולהכין כל פיתה עם מלוי שונה וזה מה שעשיתי ( תירס טונה פיטריות מה שאוהבים) ולפזר מעל גבינה צהובה מגוררת בהצלחה.