ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
במיקסר נקציף בצים עם הסוכר 8 דקות נוסיף בזרם דק את השמן...המיץ תפוזים והתמצית וניל...את הקמח בסוף עד להבלעה..
-
2
נאפה בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש !.
-
3
נצנן את העוגה מעט ונחורר עם קיסם עץ גדול את העוגה.
-
4
נחמם במיקרו למספר שניות כוס ממיץ האננס ונרטיב את העוגה.
-
5
נניח את חתיכות האננס.
-
6
נכין את הג'לי לפי הוראות היצרן נשפוך על העוגה ונשמור במקרר..
-
7
הכוס היא חד פעמי חמה .
-
8
התבנית בין 24/26.
1
במיקסר נקציף בצים עם הסוכר 8 דקות נוסיף בזרם דק את השמן...המיץ תפוזים והתמצית וניל...את הקמח בסוף עד להבלעה..
2
נאפה בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש !.
3
נצנן את העוגה מעט ונחורר עם קיסם עץ גדול את העוגה.
4
נחמם במיקרו למספר שניות כוס ממיץ האננס ונרטיב את העוגה.
5
נניח את חתיכות האננס.
6
נכין את הג'לי לפי הוראות היצרן נשפוך על העוגה ונשמור במקרר..
7
הכוס היא חד פעמי חמה .
8
התבנית בין 24/26.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים