ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
במיקסר וו גיטרה ללוש את הקמח,אבקת אפייה מחמאה, ביצים, 2 כפות סוכר לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר .
-
2
במגימיקס לטחון את האגוזים עם 2 כפות סוכר .
-
3
קינמון וחלבון.
-
4
לחלק את הבצק ל-2 .
-
5
על משטח עבודה להניח נייר אפייה מקומח לרדד עיגול בגודל של צלחת.
-
6
לחלק ל-8 משולשים.
-
7
למלא כפית בקצה הרחב ולגלגל להניח על נייר אפייה בתבנית תנור שחומם מראש 170 מעלות לצבע זהוב בהיר .
-
8
לבזוק אבקת סוכר .
1
במיקסר וו גיטרה ללוש את הקמח,אבקת אפייה מחמאה, ביצים, 2 כפות סוכר לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר .
2
במגימיקס לטחון את האגוזים עם 2 כפות סוכר .
3
קינמון וחלבון.
4
לחלק את הבצק ל-2 .
5
על משטח עבודה להניח נייר אפייה מקומח לרדד עיגול בגודל של צלחת.
6
לחלק ל-8 משולשים.
7
למלא כפית בקצה הרחב ולגלגל להניח על נייר אפייה בתבנית תנור שחומם מראש 170 מעלות לצבע זהוב בהיר .
8
לבזוק אבקת סוכר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים