ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להניח שתים עד שלוש עלים לשמן.
-
2
ולמלא מהמלית לגלגל ולהבריש בשמן כל גלגול לחתוך לפרוסות לא עד הסוף ולאפות עד שמזהיב.
-
3
לסירופ.
-
4
כוס סוכר.
-
5
חצי כוס מים.
-
6
מיץ מחצי לימון.
-
7
למרוח .
-
8
לאחר האפיה באהבה רונית פרץ.
1
להניח שתים עד שלוש עלים לשמן.
2
ולמלא מהמלית לגלגל ולהבריש בשמן כל גלגול לחתוך לפרוסות לא עד הסוף ולאפות עד שמזהיב.
3
לסירופ.
4
כוס סוכר.
5
חצי כוס מים.
6
מיץ מחצי לימון.
7
למרוח .
8
לאחר האפיה באהבה רונית פרץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים