ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
4 כפות סוכר (הכי פשוט הכי טעים)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצל במעט שמן..
-
2
מוסיפים את הסוכר, הסילאן והפפריקה ומקרמלים..
-
3
מוסיפים את נתחי העוף, ומוסיפים מים עד כיסוי העוף..
-
4
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית..
1
מטגנים את הבצל במעט שמן..
2
מוסיפים את הסוכר, הסילאן והפפריקה ומקרמלים..
3
מוסיפים את נתחי העוף, ומוסיפים מים עד כיסוי העוף..
4
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים