ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מקציפים ביצים עם הסוכר, תמצית וניל ומלח במשך 7 דקות..
-
2
מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את הקמח, ולאחר מכן את השמן עד לבלילה אחידה..
-
3
על נייר אפיה, בתבנית תנור רגילה משטחים את הבלילה..
-
4
אופים כ 7 דקות עד להזהבה. מקררים היטב..
-
5
מקציפים את הקצפת עם האינסטנט..
-
6
מורחים שכבה דקה ריבה , ומורחים מעליה שכבה דקה קצפת. מגלגלים לרולדה..
-
7
את יתרת הקצפת מזלפים מעל העוגה..
-
8
בסיר קטן על הגז ממיסים את פירות היער הקפואים עם הסוכר, מקררים ומפזרים מעל..
-
9
בתאבון 💕.
1
מקציפים ביצים עם הסוכר, תמצית וניל ומלח במשך 7 דקות..
2
מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את הקמח, ולאחר מכן את השמן עד לבלילה אחידה..
3
על נייר אפיה, בתבנית תנור רגילה משטחים את הבלילה..
4
אופים כ 7 דקות עד להזהבה. מקררים היטב..
5
מקציפים את הקצפת עם האינסטנט..
6
מורחים שכבה דקה ריבה , ומורחים מעליה שכבה דקה קצפת. מגלגלים לרולדה..
7
את יתרת הקצפת מזלפים מעל העוגה..
8
בסיר קטן על הגז ממיסים את פירות היער הקפואים עם הסוכר, מקררים ומפזרים מעל..
9
בתאבון 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים