ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חצי שקית שעועית לבנה קפואה
-
-
-
3 שיני שום מגורדות בחלק הדק
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם את השמן והשום לדקה,להוסיף את הכורכום והפסטו ולערבב,נוסיף את חלקי העוף והשעועית ,את שאר המרכיבים והמים .
-
2
נבשל להבה נמוכה כשעה עד לריכוך העוף !.
-
3
,** ניתן להוסיף פרוסות תפוחי אדמה.
-
4
ניתן להשתמש בשעועית יבשה שהושרתה ובושלה חלקית..
-
5
מתכון טעים טעים תנסו 💗.
1
לחמם את השמן והשום לדקה,להוסיף את הכורכום והפסטו ולערבב,נוסיף את חלקי העוף והשעועית ,את שאר המרכיבים והמים .
2
נבשל להבה נמוכה כשעה עד לריכוך העוף !.
3
,** ניתן להוסיף פרוסות תפוחי אדמה.
4
ניתן להשתמש בשעועית יבשה שהושרתה ובושלה חלקית..
5
מתכון טעים טעים תנסו 💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים