ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מערבבים את כל הירק עם הביצים ומטגנים מצד לצד עד להזהבה.
-
2
2) שמים את החביתה על נייר אפייה.
-
3
מפזרים קצת גבינת פרמזן.
-
4
מניחים פרוסת .
-
5
גבינה צהובה במרכז , מגלגלים ומחזירים על הגז .
-
6
ל2 עד 3 דק⏱.
-
7
ומגישים עם פירה או כל דבר אחר בטעם האישי של כל אחד .
-
8
בתאבון😊😊.
1
1)מערבבים את כל הירק עם הביצים ומטגנים מצד לצד עד להזהבה.
2
2) שמים את החביתה על נייר אפייה.
3
מפזרים קצת גבינת פרמזן.
4
מניחים פרוסת .
5
גבינה צהובה במרכז , מגלגלים ומחזירים על הגז .
6
ל2 עד 3 דק⏱.
7
ומגישים עם פירה או כל דבר אחר בטעם האישי של כל אחד .
8
בתאבון😊😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים