מחממים תנור לחום של 175 מעלות, ומשמנים תבנית בקוטר 22 או 24 ס"מ..
2
מערבבים בקערה את הקמח וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים סוכר, ביצים, שמן ותמצית ווניל, ומערבבים רק עד שהעיסה מתאחדת. יוצקים לתבנית ומשטחים באמצעות כף..
3
מפזרים מעל הבלילה את קוביות הפירות, ובעזרת כף לוחצים אותם קלות לתוך הבלילה. מפזרים מעל סוכר דמררה באופן אחיד..
4
אופים 50-60 דקות, או עד שקיסם המוכנס במרכז העוגה (המלצה שלי לשים את הפירות כחצי שעה לפניי ההכנה בקערה עם קצת סוכר דמררה ולהפחית מעט מהסוכר של העוגה אבל ניסיתי בשתי הדרכים ושתיהן קלות וטעימות).
1
מחממים תנור לחום של 175 מעלות, ומשמנים תבנית בקוטר 22 או 24 ס"מ..
2
מערבבים בקערה את הקמח וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים סוכר, ביצים, שמן ותמצית ווניל, ומערבבים רק עד שהעיסה מתאחדת. יוצקים לתבנית ומשטחים באמצעות כף..
3
מפזרים מעל הבלילה את קוביות הפירות, ובעזרת כף לוחצים אותם קלות לתוך הבלילה. מפזרים מעל סוכר דמררה באופן אחיד..
4
אופים 50-60 דקות, או עד שקיסם המוכנס במרכז העוגה (המלצה שלי לשים את הפירות כחצי שעה לפניי ההכנה בקערה עם קצת סוכר דמררה ולהפחית מעט מהסוכר של העוגה אבל ניסיתי בשתי הדרכים ושתיהן קלות וטעימות).