ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 שיני שום קצוצות דק כף וחצי רסק עגבניות
-
-
-
1 פלפל ירוק חריף חתוך לעיגולים
-
-
2 שוקיים עוף מבושל חצי בישול
-
אופן ההכנה
-
1
1)מטגנים את השום עם הפלפל חריף כמה שניות מוסיפים את הרסק ומרק עוף ומטגנים עוד קצת.
-
2
2)שופכים 3 כוסות במים רותחים עד שמבעבע .
-
3
מוסיפים את העוף עם המקרונים ואם חסר מים תמיד אפשר להוסיף .
-
4
ומבשלים עד שהמקרונים מבושלים זה צריך להיות נוזלי כמו מרק .
-
5
בתאבוןןןןן.
1
1)מטגנים את השום עם הפלפל חריף כמה שניות מוסיפים את הרסק ומרק עוף ומטגנים עוד קצת.
2
2)שופכים 3 כוסות במים רותחים עד שמבעבע .
3
מוסיפים את העוף עם המקרונים ואם חסר מים תמיד אפשר להוסיף .
4
ומבשלים עד שהמקרונים מבושלים זה צריך להיות נוזלי כמו מרק .
5
בתאבוןןןןן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים