אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,588
צפיות

מרק עדשים ירוקות וירקות

מרק עדשים ירוקות וירקות

מרק עדשים ירוקות וירקות

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    מרק עדשים ירוקות, עשיר בירקות ואיטריות.


  • 2

    @סיון מלול@.


  • 3

    1. להניח בקערה 2 כוסות עדשים ולמלא מים עד לגובה להשרות ללילה שלם. ❣סיון מלול❣.


  • 4

    2. בסיר גדול נטגן בצל קצוץ להזהבה, נכבה את האש, נוסיף לסיר את העדשים שסוננו מונזלים..


  • 5

    3. נוסיף קוביות של: תפוח אדמה, גזר, קישוא, בטטה קטנה,5 גבעולי סלרי קצוצים, חלק עוף לטעם, מים עד ל-3/4 הסיר ונביא לרתיחה..


  • 6

    4. לאחר רתיחה נבשל על אש נמוכה, נוסיף 2 כפות אבקת מרק בצל, כמון, פלפל לבן לפי טעמכם וכפית אבקת סודה לשתייה ולא היא לא נותת שום טעם לוואי, ההיפך היא גורמת יותר מהר להתרככות של העדשים..


  • 7

    5. נבשל עד להתרככות של העדשים בערך כשעה..


  • 8

    6. בסוף נוסיף כוס איטריות למרק ונבשל עוד 10 דק' .


  • 9

    בהצלחההההה @סיון מלול@.


1

מרק עדשים ירוקות, עשיר בירקות ואיטריות.


2

@סיון מלול@.


3

1. להניח בקערה 2 כוסות עדשים ולמלא מים עד לגובה להשרות ללילה שלם. ❣סיון מלול❣.


4

2. בסיר גדול נטגן בצל קצוץ להזהבה, נכבה את האש, נוסיף לסיר את העדשים שסוננו מונזלים..


5

3. נוסיף קוביות של: תפוח אדמה, גזר, קישוא, בטטה קטנה,5 גבעולי סלרי קצוצים, חלק עוף לטעם, מים עד ל-3/4 הסיר ונביא לרתיחה..


6

4. לאחר רתיחה נבשל על אש נמוכה, נוסיף 2 כפות אבקת מרק בצל, כמון, פלפל לבן לפי טעמכם וכפית אבקת סודה לשתייה ולא היא לא נותת שום טעם לוואי, ההיפך היא גורמת יותר מהר להתרככות של העדשים..


7

5. נבשל עד להתרככות של העדשים בערך כשעה..


8

6. בסוף נוסיף כוס איטריות למרק ונבשל עוד 10 דק' .


9

בהצלחההההה @סיון מלול@.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים