ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לפני שמתחילים אז לנקות את קערת המיקסר עם כפית חומץ בעזרת ניר סופג כדי שהנשיקות תצאנה צחורות...
-
2
להקציף חלבונים במהירות גבוהה עם סוכר להוסיף את הסוכר לאט בכל פעם כף..
-
3
להקציף במשך 20 דקות על מהירות גבוהה...
-
4
לזלף בעזרת צנתר כוכב על ניר אפיה...
-
5
לאפות ב100 מעלות שעה...
-
6
להנמיך ל90 מעלות ולאפות עוד 3 שעות או עד שהן נפרדים מניר האפיה...
-
7
בכמות הזאת יוצא 2 מגשים ...
-
8
אז להחליף ביניהם בזמן האפיה....
1
לפני שמתחילים אז לנקות את קערת המיקסר עם כפית חומץ בעזרת ניר סופג כדי שהנשיקות תצאנה צחורות...
2
להקציף חלבונים במהירות גבוהה עם סוכר להוסיף את הסוכר לאט בכל פעם כף..
3
להקציף במשך 20 דקות על מהירות גבוהה...
4
לזלף בעזרת צנתר כוכב על ניר אפיה...
5
לאפות ב100 מעלות שעה...
6
להנמיך ל90 מעלות ולאפות עוד 3 שעות או עד שהן נפרדים מניר האפיה...
7
בכמות הזאת יוצא 2 מגשים ...
8
אז להחליף ביניהם בזמן האפיה....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים