ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
7 שינים שום כתוש/ פלפל וצו"מה
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפזר מלח על תפוחי האדמה הקלופים. ואחר 1/4 שעה לשטוף היטב.
-
2
בסיר ליצוק את השמן. את הפלפלת החריפה עם השום הכתוש/ פלפל וצומה רסק עגבניות.
-
3
לבשל 1/4 עד 1/2 שעה את הרוטב. .
-
4
להוסיף את תפוחי האדמה וגם כוס מים רותחים. .
-
5
לתבל כמון וקימל ומעט טימין יבש לבשל לסמיכות מעט .
-
6
פצצה .
1
לפזר מלח על תפוחי האדמה הקלופים. ואחר 1/4 שעה לשטוף היטב.
2
בסיר ליצוק את השמן. את הפלפלת החריפה עם השום הכתוש/ פלפל וצומה רסק עגבניות.
3
לבשל 1/4 עד 1/2 שעה את הרוטב. .
4
להוסיף את תפוחי האדמה וגם כוס מים רותחים. .
5
לתבל כמון וקימל ומעט טימין יבש לבשל לסמיכות מעט .
6
פצצה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים