לבצק: 1 קג' קמח, 2 כפות שמרים, חצי כוס שמן, 3 כוסות מים, 1 כף מלח, כף דבש.
2
לרוטב: לטגן בשמן זית שיני שום כתושות להוסיף קופסא גדולה עגבניות מרוסקות לבשל עד שכמעט נגמרים הנוזלים לתבל כף פפריקה , מלח, כף אורגנו, פלפל שחור לאחר שהנוזל מתאדה לטחון בבלנדר שיהיה רוטב חלק.
3
למילוי: לפזר מהרוטב על הפיצה להוסיף טונה אנשובי פלפל חריף או מהרוטב וגבינת מוצרלה מגורדת או להכין רוטב מ 5 כפות שמן זית כף שום כתוש מלח כף זעתר לערבב להבריש את הבצק ברוטב זעתר לפזר גבינת פטה עזים ופלפל חריף.
4
את הבצק לרדד דק עגול כל אחד לפי הטעם שלו אנחנו אוהבים בצק דק ובתאבון חגיגת פיצה ברמה לאפות בחום 200 מעלות כרבע שעה בתחילה תא תחתון ושמזהיב להעלות למעלה.
1
לבצק: 1 קג' קמח, 2 כפות שמרים, חצי כוס שמן, 3 כוסות מים, 1 כף מלח, כף דבש.
2
לרוטב: לטגן בשמן זית שיני שום כתושות להוסיף קופסא גדולה עגבניות מרוסקות לבשל עד שכמעט נגמרים הנוזלים לתבל כף פפריקה , מלח, כף אורגנו, פלפל שחור לאחר שהנוזל מתאדה לטחון בבלנדר שיהיה רוטב חלק.
3
למילוי: לפזר מהרוטב על הפיצה להוסיף טונה אנשובי פלפל חריף או מהרוטב וגבינת מוצרלה מגורדת או להכין רוטב מ 5 כפות שמן זית כף שום כתוש מלח כף זעתר לערבב להבריש את הבצק ברוטב זעתר לפזר גבינת פטה עזים ופלפל חריף.
4
את הבצק לרדד דק עגול כל אחד לפי הטעם שלו אנחנו אוהבים בצק דק ובתאבון חגיגת פיצה ברמה לאפות בחום 200 מעלות כרבע שעה בתחילה תא תחתון ושמזהיב להעלות למעלה.