ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 בטטה מבושלת ומעוכה למחית
-
1 בצל מגורד בפומפיה (לסחןט נוזלים)
-
-
-
מעט מלח וכפית שטוחה של פלפח שחור גרוס
-
3 כפות שמן זית או שמן קנולה לטיגון הקציצות
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל המצרכים ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..
-
2
יוצרים כדורים עם ידיים משומנות ומשטחים מעט..
-
3
מחממים מחבת טפלון עם 3 כפות שמן ומטגנים את הקציצות על להבה נמוכה עד להזהבה משני הצדדים..
-
4
מחליפים את השמן במידה וצריך..
-
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
מערבבים את כל המצרכים ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..
2
יוצרים כדורים עם ידיים משומנות ומשטחים מעט..
3
מחממים מחבת טפלון עם 3 כפות שמן ומטגנים את הקציצות על להבה נמוכה עד להזהבה משני הצדדים..
4
מחליפים את השמן במידה וצריך..
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים