ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לערבב הכל שלא יהיו גושים...
-
2
לחמם סיר עם שמן עמוק...
-
3
עם כפית גלידה משומנת להעביר לסיר...
-
4
כשמזהיב צד אחד הופכים לצד שני עד הזהבה...
-
5
להעביר לניר סופג...
-
6
לצנן...
-
7
לפזר אבקת סוכר...
-
8
חשוב..לחמם את הסיר וכשחם להנמיך להבה כדי שלא יצאו בצקיות מבפנים...
1
לערבב הכל שלא יהיו גושים...
2
לחמם סיר עם שמן עמוק...
3
עם כפית גלידה משומנת להעביר לסיר...
4
כשמזהיב צד אחד הופכים לצד שני עד הזהבה...
5
להעביר לניר סופג...
6
לצנן...
7
לפזר אבקת סוכר...
8
חשוב..לחמם את הסיר וכשחם להנמיך להבה כדי שלא יצאו בצקיות מבפנים...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים