מחממים מחבת על אש נמוכה, מתיזים מעט תרסיס שמן. שמים מלאווח קפוא אחרי כמה דק הוא מתנפח, פותחים אותו בצד אחד, מורחים גבינת שמנת, לאחר מכן מניחים גבינה מגורדת וסוגרים את הפתח בחזרה. הופכים את המלאווח לצד השני כדי שיתפוס צבע. בעזרת כוס זכוכית עושים חור באמצע המלאווח ושמים ביצה בחור שנוצר. ממליחים וסוגרים במכסה. מטגנים כמה דק עד שהביצה מוכנה.
1
מחממים מחבת על אש נמוכה, מתיזים מעט תרסיס שמן. שמים מלאווח קפוא אחרי כמה דק הוא מתנפח, פותחים אותו בצד אחד, מורחים גבינת שמנת, לאחר מכן מניחים גבינה מגורדת וסוגרים את הפתח בחזרה. הופכים את המלאווח לצד השני כדי שיתפוס צבע. בעזרת כוס זכוכית עושים חור באמצע המלאווח ושמים ביצה בחור שנוצר. ממליחים וסוגרים במכסה. מטגנים כמה דק עד שהביצה מוכנה.