ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל, כפית פפריקה, חצי כפית כמון
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים.
-
2
לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולטגן לפרורים עד לשינוי הצבע .
-
3
לתבל ולהוסיף את ה צנוברים לצנן את התערובת .
-
4
לפתוח את הבצק עלים (לא לרדד) לקרוץ עיגולים גדולים ואותה כמות עיגולים קטנים .
-
5
להניח במרכז כל עיגול גדול כף מהתערובת למרוח חלבון ביצה בקצוות (לשמור את החלמון) להניח נעל עיגול קטן ולצווט בקצוות .
-
6
למרוח חלבון ביצה לפזר שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה לסעיף זהוב.
-
7
רוטב פטריות -עם כף שמן זית להקפיץ פטריות טריות חתוכות עם שן שום קצוץ 5 דקות להוסיף כף רוטב פטריות + כוס מים להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .
1
לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים.
2
לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולטגן לפרורים עד לשינוי הצבע .
3
לתבל ולהוסיף את ה צנוברים לצנן את התערובת .
4
לפתוח את הבצק עלים (לא לרדד) לקרוץ עיגולים גדולים ואותה כמות עיגולים קטנים .
5
להניח במרכז כל עיגול גדול כף מהתערובת למרוח חלבון ביצה בקצוות (לשמור את החלמון) להניח נעל עיגול קטן ולצווט בקצוות .
6
למרוח חלבון ביצה לפזר שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה לסעיף זהוב.
7
רוטב פטריות -עם כף שמן זית להקפיץ פטריות טריות חתוכות עם שן שום קצוץ 5 דקות להוסיף כף רוטב פטריות + כוס מים להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים