אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

9,317
צפיות

פסטלים במילוי בשר טחון וצנוברים

המתכון של
פסטלים במילוי בשר טחון וצנוברים

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חב בצק עלים
  • 250 גר בשר טחון
  • 2 בצלים
  • חופן צנוברים קלויים
  • פטריות טריות
  • כף רוטב פטריות
  • כף שמן זית
  • מלח, פלפל, כפית פפריקה, חצי כפית כמון
  • קורט ראס אל חנות
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • 1 ביצה
  • שומשום
  • קצח
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים.


  • 2

    לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולטגן לפרורים עד לשינוי הצבע .


  • 3

    לתבל ולהוסיף את ה צנוברים לצנן את התערובת .


  • 4

    לפתוח את הבצק עלים (לא לרדד) לקרוץ עיגולים גדולים ואותה כמות עיגולים קטנים .


  • 5

    להניח במרכז כל עיגול גדול כף מהתערובת למרוח חלבון ביצה בקצוות (לשמור את החלמון) להניח נעל עיגול קטן ולצווט בקצוות .


  • 6

    למרוח חלבון ביצה לפזר שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה לסעיף זהוב.


  • 7

    רוטב פטריות -עם כף שמן זית להקפיץ פטריות טריות חתוכות עם שן שום קצוץ 5 דקות להוסיף כף רוטב פטריות + כוס מים להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .


1

לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים.


2

לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולטגן לפרורים עד לשינוי הצבע .


3

לתבל ולהוסיף את ה צנוברים לצנן את התערובת .


4

לפתוח את הבצק עלים (לא לרדד) לקרוץ עיגולים גדולים ואותה כמות עיגולים קטנים .


5

להניח במרכז כל עיגול גדול כף מהתערובת למרוח חלבון ביצה בקצוות (לשמור את החלמון) להניח נעל עיגול קטן ולצווט בקצוות .


6

למרוח חלבון ביצה לפזר שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה לסעיף זהוב.


7

רוטב פטריות -עם כף שמן זית להקפיץ פטריות טריות חתוכות עם שן שום קצוץ 5 דקות להוסיף כף רוטב פטריות + כוס מים להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים