אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

5,055
צפיות

קובה תפוחי אדמה מטוגן

המתכון של
קובה תפוחי אדמה מטוגן

מעדן

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 תפו''א
  • 1.5 כף קמח
  • 2 בצל
  • 500 גר' חזה עוף טחון
  • 7 גבעולים פטרוזיליה
  • 1.5 כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • חופן צימוקים
  • 6 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל ולמעוך את תפוה''א לפירה, להוסיף קמח ומלח ולהניח בצד..


  • 2

    להכין מלית: לקצוץ ולטגן את הבצלים בשמן עד שיוזהבו. להוסיף את החזה עוף לבצל ולטגן עד שמשנה את צבעו. להוסיף פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל ולטגן עוד דקה. להוריד מהאש, להוסיף צימוקים ולערבב..


  • 3

    להכין קערה עם מים, לטבול ידיים, לקחת מהפירה כדור בינוני, לשטח על כף היד, למלא כף מהמילוי ולסגור. להשטיח מעט. כך להכין את כולם..


  • 4

    לחמם מחבת גדולה עם שמן, לטבול את הקובה בביצה טרופה, אחכ בפירורי לחם ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להניח בנייר סופג..


1

לבשל ולמעוך את תפוה''א לפירה, להוסיף קמח ומלח ולהניח בצד..


2

להכין מלית: לקצוץ ולטגן את הבצלים בשמן עד שיוזהבו. להוסיף את החזה עוף לבצל ולטגן עד שמשנה את צבעו. להוסיף פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל ולטגן עוד דקה. להוריד מהאש, להוסיף צימוקים ולערבב..


3

להכין קערה עם מים, לטבול ידיים, לקחת מהפירה כדור בינוני, לשטח על כף היד, למלא כף מהמילוי ולסגור. להשטיח מעט. כך להכין את כולם..


4

לחמם מחבת גדולה עם שמן, לטבול את הקובה בביצה טרופה, אחכ בפירורי לחם ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להניח בנייר סופג..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים