תקציר המתכון: מעדן
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לבשל ולמעוך את תפוה''א לפירה, להוסיף קמח ומלח ולהניח בצד.
להכין מלית: לקצוץ ולטגן את הבצלים בשמן עד שיוזהבו. להוסיף את החזה עוף לבצל ולטגן עד שמשנה את צבעו. להוסיף פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל ולטגן עוד דקה. להוריד מהאש, להוסיף צימוקים ולערבב.
להכין קערה עם מים, לטבול ידיים, לקחת מהפירה כדור בינוני, לשטח על כף היד, למלא כף מהמילוי ולסגור. להשטיח מעט. כך להכין את כולם.
לחמם מחבת גדולה עם שמן, לטבול את הקובה בביצה טרופה, אחכ בפירורי לחם ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להניח בנייר סופג.