אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

10,806
צפיות

צלי עגל

המתכון של
צלי עגל

צלי בתנור טעים וקל להכנה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו - קילו וחצי צלי עגל
  • ארבע כפות גדושות חרדל דיז'ון
  • ארבע שיני שום קצוץ
  • לפי הטעם פלפל שחור גרוס ,מלח
אופן ההכנה
  • 1

    להניח את נתח הבשר בתבנית לצפות את הנתח בחרדל מכל הכיוונים.


  • 2

    להניח מעל את השום המלח והפלפל שחור להניח בצדדים ומעל את ענפי הרוזמרין.


  • 3

    לכסות את התבנית בנייר כסף.


  • 4

    לאפות עשרים דקות על מאתיים עשרים מעלות . ואז להנמיך את המעלות למאה שישים להסיר את נייר הכסף ולאפות את זה עוד כשעה.


1

להניח את נתח הבשר בתבנית לצפות את הנתח בחרדל מכל הכיוונים.


2

להניח מעל את השום המלח והפלפל שחור להניח בצדדים ומעל את ענפי הרוזמרין.


3

לכסות את התבנית בנייר כסף.


4

לאפות עשרים דקות על מאתיים עשרים מעלות . ואז להנמיך את המעלות למאה שישים להסיר את נייר הכסף ולאפות את זה עוד כשעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים