- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
ארבע כפות גדושות חרדל דיז'ון
-
-
לפי הטעם פלפל שחור גרוס ,מלח
אופן ההכנה
-
1
להניח את נתח הבשר בתבנית
לצפות את הנתח בחרדל מכל הכיוונים.
-
2
להניח מעל את השום המלח והפלפל שחור
להניח בצדדים ומעל את ענפי הרוזמרין.
-
3
לכסות את התבנית בנייר כסף.
-
4
לאפות עשרים דקות על מאתיים עשרים מעלות .
ואז להנמיך את המעלות למאה שישים להסיר את נייר הכסף ולאפות את זה עוד כשעה.
1
להניח את נתח הבשר בתבנית
לצפות את הנתח בחרדל מכל הכיוונים.
2
להניח מעל את השום המלח והפלפל שחור
להניח בצדדים ומעל את ענפי הרוזמרין.
3
לכסות את התבנית בנייר כסף.
4
לאפות עשרים דקות על מאתיים עשרים מעלות .
ואז להנמיך את המעלות למאה שישים להסיר את נייר הכסף ולאפות את זה עוד כשעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים